Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren en heeft u daarvoor stoffeerders nodig? Ron ten Broek, helpt u graag op weg! Ron ten Broek beschikt over vakkundige, en betrouwbare stoffeerders die al jaren lang beschikken over de kennis die daarbij komt kijken.

Onze specialisatie is het uitvoeren van kleine en grote stofferingsprojecten in scholen, ziekenhuizen, zorgcentra, openbare gebouwen, kantoren en winkels, maar ook voor woningstoffering bent u bij ons aan het goede adres!

Wij leveren een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u rekenen op deskundige materiaal- en onderhoudsadviezen, een betrouwbare service en natuurlijk werk van uitstekende kwaliteit.
Al onze producten, kunt u aanschouwen in onze winkel gevestigd: Krommenieerpad 170 te Wormerveer.

De winkel bevind zich in Wormerveer gelegen aan de marktplein. Wij beschikken over goedopgeleiden mensen die ten alle tijden een goed en passend advies kunnen geven. Deze mensen kunnen u alle producten laten zien. Mocht u besluiten een product aan te kopen, dan komt altijd een van onze technische mensen bij u langs om alles op te meten, en te bekijken hoe de beste kwaliteit kan worden gegarandeerd!

Marmoleum/Linoleum vloerbedekking wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals: lijnolie, natuurlijke harsen, houtmeel (of kurkmeel), kalksteen en kleurstoffen.

Linoleum is zeer slijtbestendig en de kleuren blijven mooi. Linoleum is dankzij de antistatische eigenschappen eenvoudig te reinigen en wordt daardoor veel toegepast op plaatsen waar grote hygiëne vereist is. Uit onderzoek blijkt dat bacteriën zich niet op linoleum voortplanten. Dit maakt linoleum tot een zeer populaire vloerbedekking in medische instellingen. Linoleum is resistent tegen chemicaliën (getest volgens EN 423), maar niet bestand tegen langdurige inwerking van alkaliën.

De levensduur is afhankelijk van gebruik en onderhoud en bedraagt 20, 30, soms zelfs 40 jaar. Linoleumproducten zijn dankzij de natuurlijke bestanddelen 100 % afbreekbaar. Ook bij verbranding komen geen schadelijke stoffen vrij.

Het leggen van linoleum of marmoleum vloeren vereist een absoluut vlakke ondervloer. Daarom wordt uw vloer indien nodig van tevoren geëgaliseerd. Linoleum is een klassieke vloerbedekking. Het product bestaat al langer dan een eeuw. Linoleum, Marmoleum en Artoleum zijn beschikbaar in een volledig vernieuwde eigentijdse kleuren. Ook de lassystemen, hoeken en plinten zijn verbeterd.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

  • Advies
  • Egaliseren
  • Isolatie
  • Onderhoud
  • Renovatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Broek Vloerbedekking Fa Ron ten
Krommenieerpad 170
1521HB Wormerveer

+31 (0)75 6289363

Deel deze pagina

Broek+Vloerbedekking+Fa+Ron+ten img