Kurkvloer Online

Gesloten (wo 10.00 - 17.00)

Toon openingstijden

vloerenhuizen - Kurkvloer Online - kaartoverzicht

Kurkvloer Online

Onze kurkvloeren-woonwinkel is de grootste van Nederland. Meer dan 200m2 kurkvloer. EN we bestonden in 2009 al 20 jaar! Ruime ervaring en kennis dus.

Naturovloeren is nu Naturowonen, met een nog ruimer woonassortiment. U bent van harte welkom online bij kurkvloeronline.nl, naturowonen en kurkvloer.nl of op ons vertrouwde winkeladres in Doetinchem.

Kurk is sterk door de natuurlijk verende kracht. Het houdt warmte in uw huis binnen én is vochtwerend. Allergieën hebben geen kans en het onderhoud is makkelijk. En door de jaren heen is kurk gemoderniseerd en door speciale technieken en lakken in ieder interieur toe te passen.

Iedere kurkvloer is een maatwerk vloer. Zo is er keuze uit verschillende bases van kurk: de structuur. Deze structuur wordt voorzien van de persoonlijke laklaag en kleur. Daarna is er een diversiteit aan legwijzes die de uiteindelijke look van je vloer helemaal 'af' maakt. En wil je opvallends en speciaals? Een sierlijst of hoge plint geeft allure en extra karakter.

Kurk is er in veel varianten; kurktegels, kurkparket, kurklaminaat en kurk op rol. In onze vloeren-woonwinkel ziet u alle varianten. Wij adviseren je graag bij de beste keuze.

Kurk is een uniek natuurproduct. Lees hier over de zes natuurlijk geheimen: natuurlijk, sterk, stil, trendy, warm en zuiver.

De structuur van de kurk is te vergelijken met die van een honingraat: 40 miljoen cellen per vierkante cm. Daarom is kurk geluiddempend, veerkrachtig en anti-statisch. De cellen zijn sterk en veerkrachtig. Daarom zal kurk altijd vormvast blijven en druk en schokken aborberen waardoor kurk rust in je huiskamer brengt. De natuurlijk geluidsisolatoren functioneren als geluids- en warme isolator. Zelfs gelijmde kurkvloeren behoren hierdoor tot zachte vloerbedekkingen binnen de geluidsnomering. Handig in een appartement! En scheelt in stookkosten. Kurk is trendy, door de verrassende kleuren en afwerkingsmogelijkheden. En bovendien ideaal geschikt voor astma en allergiepatiënten.

Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 10.00
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 17.00
woensdag10.00 - 17.00
donderdag10.00 - 17.00
vrijdag10.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kurkvloer Online
Havenstraat 74/A
7005AG Doetinchem

+31 (0)314 344766

Deel deze pagina

Kurkvloer+Online img