Cibo VloerenGeopend tot 17.30

vloerenhuizen - Cibo Vloeren - kaartoverzicht

Cibo Vloeren

Cibo Vloeren is een leverancier van houten vloeren, parket, lamelparket en laminaat voor zowel particulieren als bedrijven.

Het assortiment is zeer uitgebreid en overzichtelijk. De houten vloeren zijn te verkrijgen in zowel multiplank, lamelparket, parket als massieve vloerdelen en kunnen zowel onbehandeld als kant-en klaar geleverd worden. Wij streven er naar om de vloeren tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Dit kunnen we o.a. realiseren door grote hoeveelheden en partijen in te kopen. Tevens hebben we ook een eigen productie voor het behandelen en afwerken van de vloeren waardoor we onze vloeren kunnen aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Hierdoor zijn de vloeren doorgaans ook direct uit voorraad leverbaar.
Regelmatig hebben wij ook zeer interessante aanbiedingen.

In overleg met Cibo Vloeren kan de vloer ook gelegd worden. Cibo Vloeren werkt hiervoor samen met erkende vakmensen die de vloer leggen en afwerken. Ook is het heel goed mogelijk om de vloer zelf te leggen waardoor het een kostenbesparende klus wordt. Voor deze doe-het-zelvers kunt u bij ons terecht voor een helder en professioneel advies. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerlei producten die nodig zijn bij het leggen/afwerken van uw houten vloer.

Voor een goed inzicht in ons assortiment kunt u het beste zelf komen kijken in onze showroom in Breda. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom.

Met een houten vloer haalt u karakter in huis. Want een echt houten vloer is altijd uniek. De rustieke vloeren van Cibo Vloeren geven elk interieur een warme en gezellige uitstraling. Hout 'leeft' en dit maakt uw nieuwe vloer bijzonder en natuurlijk.

Het aanbod van houten vloeren is enorm: zowel qua soorten, kleuren en structuur als uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld de vele verschillende tinten van eiken, grenen, of de warme rood- en bruintinten van exotische houtsoorten als merbau, jatoba, afzelia, noten, sucupira, robijn, bamboe en wenge. Qua uitstraling varieren de mogelijkheden van strak hedendaags design tot de optiek van een eeuwenoude kasteelvloer. Voor het ouder maken van de vloer zijn er speciale verouderingstechnieken.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Cibo Vloeren

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Cibo Vloeren

  • Bezorgservice
  • Gratis offerte
  • Advies
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Verkoop
  • Vervangen
  • Vloer leggen
  • Vloerafwerking

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag9.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 20.00
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdag9.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Cibo Vloeren
Konijnenberg 43/A
4825BC Breda

+31 (0)76 5870462

Deel deze pagina

Cibo+Vloeren img