Van den Berk Vloeren

Van den Berk Vloeren

Van de Berk Vloeren uit Berghem is gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van grind-, troffel-, giet- en designvloeren. Wij geven uw persoonlijk advies over wat er mogelijk is uw specifieke situatie.

Met ruim 15 jaar ervaring in het leggen van epoxy en grindvloeren weten de specialisten van Van de Berk precies wat de beste vloer is voor uw ruimte. Van de Berk is actief in zowel het particuliere als bedrijfssegment en weet voor iedere situatie een passende oplossing.

Een van den Berk grindvloer is de ideale basis voor ieder interieur. Voor de écht persoonlijke benadering van Van den Berk krijgt u gegarandeerd een optimaal advies welke volledig op uw wensen is afgestemd.

Siergrind is zeer gemakkelijk te onderhouden. De open poriën houden het stof vast dat u gemakkelijk met de stofzuiger kan verwijderen. Vloeistoffen zoals water of koffie kunnen geen permanente schade veroorzaken gezien de vloer uit kunsthars is gemaakt. Opdeppen of uitwassen is dan ook een klein kunstje. Groot onderhoud kan 1 maal per 2 jaar met een daarvoor speciaal ontwikkelde waterzuiger. U hebt op die manier een vloer die u nooit meer zal vervangen.

Siergrind kan geleverd worden in verschillende tinten en kleurencombinaties : van contrasterende tinten tot pasteltinten. Vormen en tekeningen kunnen in de vloer aangebracht worden naar uw wensen. Siergrind vloeren zijn toepasbaar met vloerverwarming en kunnen zelfs over een houtenondervloeren worden gelegd.

Wij komen graag vrijblijvend bij uw te kijken en de mogelijkheden van uw vloer te bespreken.

Mooi, eigentijds, naadloos, makkelijk te reinigen en na verloop van een aantal jaren ook nog eens makkelijk veranderen van kleur of design? Het is zeker niet alle vloeren gegeven. Een Van den Berk design vloer combineert moeiteloos al deze eisen. Zowel in nieuwbouw als renovatie wordt hij professioneel gelegd.

Als renovatie van een oude betonvloer met tapijtlijm, een oude tegelvloer, een parket? alles kan. In amper 3 tot 4 dagen toveren wij een nieuwe sfeer in ruimte.

In beroepen waar veel papierwerk het onvermijdelijke stof met zich meebrengt, zijn deze kenmerken echter ook van het grootste belang om een grondig en gemakkelijk onderhoud te garanderen. Interessant voorwel kantoorruimtes, showrooms en natuurlijk uw eigen woning. Deze vloer brengt een nieuwe sfeer in uw eigen omgeving.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van den Berk Vloeren

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van den Berk Vloeren

  • Advies
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Vervangen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van den Berk Vloeren
Dennenweg 13
5351PT Berghem

+31 (0)412 402491

Links

Website
-

Deel deze pagina

Van+den+Berk+Vloeren img