Internoja Projectstoffering

Internoja Projectstoffering

Wanneer het om inrichting gaat, geeft Internoja Projectstoffering graag inhoud aan de slogan ‘Kwaliteit met glans’. Een slogan die meer is dan tekst en staat waar ons bedrijf werkelijk voor gaat: kwaliteit in alle facetten ten behoeve van úw interieurproject!

Gordijnen, vitrage, zonwering en vloerbedekking, Internoja completeert uw interieurproject met een prachtige en functionele stoffering. Dat kan Internoja geheel zelfstandig doen maar ook in combinatie met haar partner Schildersbedrijf Noud van Bussel. Zo heeft u mogelijk de totale afwerking van uw interieurproject in één hand. Als het schilderwerk klaar is, sluit Internoja naadloos aan en loopt uw project op rolletjes. Al vanaf 1977 opereert Internoja in deze combinatie met veel succes.

Ook voor unieke interieurprojecten, bijvoorbeeld vloeren of gordijnen zónder schilderwerk kunt u ons bedrijf inschakelen.

Internoja adviseert in de keuze van materiaal, kleuren en afwerkingen eventueel in samenwerking met uw interieurarchitect. Wij kennen de kneepjes van het vak, vloerbedekking wordt strak en perfect gelegd, gordijnen worden nauwkeurig gemaakt en opgehangen en tenslotte maakt een fraaie wandafwerking uw interieur compleet.
Als het gaat om kleuren van schilderwerk en daarbij passende stoffering is Internoja de partner die net een stapje verder durft te gaan of juist dat stukje terughoudendheid biedt dat het geheel in balans brengt.

Wij komen naar u toe met stalen van stoffen en vloerbedekking en combineren naar hartelust om zo het maximale resultaat te behalen. Internoja zoekt steeds naar de nieuwste trends in stoffen en wandafwerking maar ook in gordijnen, vitrage, zonwering en diverse systemen van hoogwaardige fabrikanten.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Internoja Projectstoffering
Beekerheide 15
5741HB Beek en Donk

+31 (0)492 462976

Deel deze pagina

Internoja+Projectstoffering img