Amsterdams Vloerenleggersbedrijf

Amsterdams Vloerenleggersbedrijf

Ons bedrijf staat vooral bekend om onze kwaliteit, punctualiteit en sympathie. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen en verwijderen van vloeren. Met ruim 30 jaar ervaring en vakkundig werk bent u daarom daarvoor bij ons aan het juiste adres. Daarnaast geven wij ook garantie op al onze vloeren, zodat u altijd met een gewenst resultaat achter blijft! De vloeren waar wij in zijn gespecialiseerd zijn:

Zand-cementvloeren.
Een essentieel onderdeel van bijna ieder gebouw. De zand-cementvloer is de vlakke ondervloer die de vloer gereed maakt voor iedere afwerkvloer.

Gietvloeren.
De Gietvloer zien we steeds vaker in onze omgeving.
De gietvloer is zeer stevig en geschikt in zowel bedrijfspanden als woningen.
De duurzaamheid en lichte flexibiliteit maken dit type vloer geschikt voor bijna ieder ruimte.
Ook is de gietvloer: Waterdicht, Brandveilig (klasse B2), uitermate geschikt voor personen met een allergie, op bijna ieder vloer aan te brengen, een vol- en hoogwaardig kunststof, naadloos en decoratief, makkelijk qua onderhoud en in elke RAL-kleur verkrijgbaar.

Coatingvloeren.
Zijn te vergelijken met gietvloeren maar worden dunner aangebracht en worden vaak gebruikt in ruimtes met minder hoge eisen.

Siergrindvloeren.
Dit zijn vloeren samengesteld uit kleine gekleurde grindkorrels van 2-3 mm gebonden door een 2 componentenhars. Deze afwerkvloer wordt vrijwel overal toegepast zoals bv. in woningen, op galerijen en voornamelijk op balkonnen en in badcellen. Deze vloer is waterdicht te maken d.m.v. deze te verzegelen maar deze kan ook open gelaten worden voor een drain effect, dat ervoor zorgt dat het water direct in het grind verdwijnt en tussen het grind door wegstroomt. Deze vloer is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur.

Troffelvloeren.
Dit zijn vloeren samengesteld uit fijn gesteente gebonden door een 2 componentenhars. Dit is een vloer die na het aanbrengen ervan verzegeld wordt om deze waterdicht te maken. Deze vloer wordt vaak aangetroffen op balkonnen, galerijen en in badkamers. Deze vloer is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur.

Egaliseren.
Een vloer egaliseren wordt gedaan om de vloer te herstellen van kleine oneffenheden en/of scheuren. Hiermee creƫer je een vlakke ondergrond die ervoor zorgt dat de ondervloer klaar is voor gebruik.

Slopen.
Naast het aanbrengen van vloeren verwijderen wij ze ook. Dit wordt vakkundig gedaan en schoon achter gelaten waardoor er een kale betonnen vloer over blijft klaar voor hergebruik.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Amsterdams Vloerenleggersbedrijf

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Amsterdams Vloerenleggersbedrijf

  • Advies
  • Onderhoud

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vloeren-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Amsterdams Vloerenleggersbedrijf
Willem de Zwijgerlaan 53/2HG
1056JE Amsterdam

+31 (0)6 30778904

Deel deze pagina

Amsterdams+Vloerenleggersbedrijf img